Ajuntament de Dénia: Zones wifi

L'Ajuntament de Dénia posa a disposició dels ciutadans el servici d'accés a Internet en espais públics amb l'objecte de facilitar l'accés dels ciutadans a la Societat de la Informació.
Este servici és únicament per a la connexió Wifi a Internet des de dispositius mòbils (portàtils, PDA, telèfon mòbil) en la via pública, no per a ús residencial.

El servici es prestarà en modalitat d'Hotspot per a la identificació de l'usuari del servici, registre de l'activitat i la limitació de l'amplada de banda assignat a cada sessió d'acord amb la normativa establida per la CMT.
Per a fer ús d'este servici el ciutadà haurà de sol•licitar l'alta d'usuari des de la pàgina del portal de l'Hotspot indicant un número de mòbil on se li remetrà un SMS amb les claus d'accés.
L'enviament d'un SMS permet identificar de forma inequívoca la identitat de l'usuari per mitjà del seu telèfon mòbil. D'esta manera s'aconseguix complir els imperatius legals de la Llei de Servicis de la Societat de la Informació, la qual exigix identificar els usuaris que realitzen navegació lliure per a, en cas necessari, poder identificar a requeriment de les autoritats judicials l'ús amb fins fraudulents de l'accés a internet en evitació de la delictes electrònics entre altres.
Es permetrà l'accés lliure sense identificació prèvia als portals de l'ajuntament (www.denia.es) i de l'Oficina de Turisme (www.denia.net). Per a la resta de servicis serà necessari la identificació per mitjà del nom d'usuari i la contrasenya assignada.
El servici estarà disponible en les àrees següents::
- Ajuntament
- Mercat municipal
- Torrecremada
- Parc Xabàs
- Carrer La Vía
- Parking Estació de Tren
- Plaça Jaume I
- Parc Les Bassetes
- Port de Dénia
- Poliesportiu Municipal
- Passeig La Marineta Cassiana
Poden sol·licitar assistència o assessorament si troba dificultats per a utilitzar WiFi Dénia als telèfons 902 18 40 18 o enviant un email a sac.denia@wifi.ibersontel.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotos antiguas de Denia

El ama de casa y sus múltiples funciones