la magia de la fotografia

Paco Adsuar, fotógrafo y aulista de INGLÉS


La FOTOGRAFÍA està present en les nostres vides constantment, moment a moment, de vegades gairebé de manera imperceptible. Sempre trobem un cartell estratègicament situat, que ens porta a un lloc, una acció, o ens mostra, joies, rellotges, pel.licules, perfums i molt més.
És un dels grans mitjans poderosos, ens ofereix una gran varietat d’opinions i interpretacions, és esencial en els llibres per aprendre i en aquells que admirem, res a dir dels fullets monstrant llocs de somni , fullets per mostrar i vendre tot tipus de coses, en premsa i setmanals que transmeten mitjançant la imatge gairebé millor que la paraula escrita.

La fotografía ens acompaña i documenta, ACONSEGUEIX PARAR EL TEMPS veient els nostres éssers estimats, amics nostres, esdeveniments i moments especials, permet gaudir de llocs i moments feliços viscuts.

Hui tenim NOVES TECNOLOGIES , telèfons mòbils, tàblets, càmeres que ens ajuden i fem innombrables imatges, motivitats segur buscant la millor foto, i que sempre el nostre cervell la veu abans a través de l’ull i després en la càmera.
Portar la càmera amb nosaltres ens permet en el moment més inesperat prendre una bona foto, aleshores experimentarem el plaer de fotografiar i en el resultat l’emoció de la feina ben feta.

La técnica s’aprèn, però intuïtivament la tenim dins, hi ha una part de PASSIÓ que ens fa diferents, atrevits, imaginatius i especials.

La fotografía ens permet expresar el que veiem, en blanc i negre o color, tots el conceptes son vàlids, depen de la força i profunditat de la foto intentatant establir el nostre propi estil
.
La fotografía sempre ens acompanyarà i es permetrà expressar-nos amb intensitat i emoció llavors sentirem la seua màgia.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotos antiguas de Denia

El ama de casa y sus múltiples funciones